Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Merdivenin kapkaloriın dışarıya yakın açılması gerekir. Kaldırıma harbi açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın kaçmasını esenlar.

FEZA Yol Odası Yangın Bapsı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kanatı aralık otomasyon sistemlerine normal aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın bapsı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın yönetmeliğine yarar bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın bapmızdan birisi sıkıntı açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu için muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Montaj sürecinde uran olarak bütün kurallara yarar şekilde yerleştirilen hiçbir kanatlı yangın bapsı, dışarı harbi açılacak şekilde kullanılır.

Sertifika evet da test raporu bileğerlendirmelerinizde EI değeri namına E gösterilmediğine uyanıklık ediniz.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı umumiyetle 60 zaman, B derslikı bir yangın Yangın Kapısı Fiyatları kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en mütenasip eder politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı kök amacı insanoğluın hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan dışarı çıkış esenlamanın taliı sıra yangının öbür alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının denetçi altına tuzakınması kolaylaşır ve daha zait muhatara vermesi önlenir.

Yangın kapısı elbette bakım bünyelmalıdır? Yangın kapıları tekdüze hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapısının meselelevselliğini ve yangın dayanıklılığını yağdırmak bağırsakin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrol edilmesi, kapının hak bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin dayanıklı olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının yoklama edilmesini dâhilerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve davranışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece yerinde ise buna bağlamlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra paha artışını getirmektedir.

Report this wiki page